Cadeaubon


Cadeaubon Vigores Health     

Met Vigores Health Cadeaubon bied je iemand  een heel waardevol en persoonlijk cadeau.

Fijn om te geven, bijzonder om te krijgen! 

 

Wil je je stressklachten verminderen en de dagelijkse stress beter aan kunnen? Zin om te relaxen, jezelf te verwennen, je energiepeil te verhogen of wil je iemand verwennen met een cadeaubon van Vigores Health?

Geef je partner, familie, vrienden, collega’s of medewerkers eens een cadeaubon. Je kan de cadeaubon bestellen via info@vigoreshealth.be, via het contactformulier op de website of telefonisch. 

Cadeaubon van 25€, 50€, 65€, 80€ en 100€. Vermeld je liever de behandeling in plaats van de prijs, dat kan. Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

 

BESTEL JE BON

 

Wil je dat de cadeaubon opgestuurd wordt dan worden de verzendingskosten in onkosten gebracht. De bon is 6 maanden geldig en kan gebruikt worden voor een de ontspannende behandeling of persoonlijke coaching. Combinatie is mogelijk.

 

Een cadeaubon van Vigores Health bedrag naar keuze kan je gebruiken voor de Formules relaxatie, Formules coaching en bij aankoop van Phyto 5 producten. Voorwaarde: aankoop van producten is enkel op aanvraag. Niet cumuleerbaar met ander acties.

Eerst stuur je een mail naar info@vigoreshealth.be met volgende gegevens:

1. Het bedrag van de behandeling of de individuele workshop persoonlijke groep of het Phyto 5 product die je wenst,
2. Je adres en de volledige naam van de ontvanger,
3. Wens je de cadeaubon op te halen of te laten opsturen? Vermeld alvast je voorkeur. Cadeaubon en producten van Phyto 5 worden gratis afgeleverd in een straal van vijf kilometer rond Veurne.
4. Wil je een persoonlijke boodschap noteren op je cadeaubon? Dat kan.
Na je bevestigingsmail ontvang je een mail met de betaling gegevens.

De cadeaubon is niet cumuleerbaar met andere acties.

Copyright, Vigores Health, 2020