Loopbaanbegeleiding

 

Stress ombuigen naar energie

Durf in beweging te komen…

Maak de verbinding met jezelf en je omgeving en ontdek de talrijke mogelijkheden.

Anja Plets

VDAB loopbaancheques aanvragen

 1.  Je betaalt 40 euro voor 4 uur, 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding te betalen aan de VDAB. Is 10 euro/uur. Zonder loopbaancheques is het een traject van 1100 euro, exclusief btw.
 2. Jij hebt recht op 2 loopbaancheques
  – 1ste cheque van 4u
  – 2de cheque van 3u
 3. Jij mag elke 6 jaar deze 2 cheques gebruiken
 4. Je vraagt je loopbaancheques aan via de knop hieronder. Telefonisch kan ook, op het nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur). Vervolgens krijg je een vraag tot betaling van € 40,00. Wanneer de VDAB dat geld heeft ontvangen, krijg jij een loopbaancheques ter waarde van 4 uur individuele begeleiding.
 5. Vigores Health is aangesloten bij Pygmalion. De groep Pygmalion is erkend partner door de VDAB.
 6. Heb je nog verdere vragen? Stuur ze gerust naar anja@pygmalion2.be

Waarvoor kan je terecht voor loopbaanbegeleiding?

Heb jij het gevoel dat je vast zit in je job? Je zit in de knoop met je energie en je werkvreugdeJe wilt je terug goed voelen, weten wie je bent, waar je voor staat. Loopbaanbegeleiding geef je nieuwe inzichten op een korte tijd omtrent je loopbaanmogelijkheden.

Ik ondersteun je bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen in je loopbaan. Alles gebeurt op een professionele manier en op maat van jouw behoeftes en situatie. We gaan op ontdekkingsreis naar je waarden, drijfveren, talenten en competenties. Ik help je om je levensenergie in te zetten in de richting van een zinvolle professionele toekomst, met een werkspirit die echt bij je past.

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Als je meer wilt leven vanuit jezelf en zekerder zijn van je zelf

Je wilt meer weten wat je wilt, doen wat je wilt in je job en in je leven

Om dichter bij jezelf te blijven bij de bewuste keuzes die je maakt

Om je vanbinnen goed te voelen en dat je verlangens werkelijkheid worden

Je wilt inzichten in je talenten zodat jouw job krijgt vorm zoals jij het wilt

Je wilt meer inzichten verkrijgen die leiden tot meer daadkracht

De stappen die je zet, zijn gelinkt aan wie jij bent

Je wilt meer balans tussen werk en privé en tijd hebben voor jezelf

√ Tijd voor iets nieuws, maar wat?

Verander je leven, gun je zelf een verrijkende ontwikkeling zodat je terug goed voelt in je job.  Ervaar terug de rust en een waaier van mogelijkheden. 

 

Werkwijze

Ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend. Wil jij verandering, terug kunnen bewegen en je goed voelen in je vel? Na het in kaart brengen van je situatie gaan we aan de slag. Vraag op tijd je loopbaancheques aan. Je ontvangt van de firma Edenred je betalingsformulier.

Pas na het afsluiten van je eerste loopbaancheque kan je je tweede loopbaancheque aanvragen.

 

Waar of hoe kan je terecht? 

 • Op locatie in West – Vlaanderen. We spreken af waar je loopbaanbegeleiding doorgaat
 • In de praktijk van Vigores Health, Rodestraat 87, 8630 Veurne
 • Online, via verschillende kanalen
 • Ga met je loopbaanvraag aan de slag al wandelend in de natuur

 

 

Eerste loopbaancheque

 • Intake gesprek
 • Aan de slag met jouw loopbaanvraag
 • 2 coaching gesprek van 2uur, op maat gegeven

Tweede loopbaancheque

 • Kan je aanvragen nadat de eerste loopbaancheque is afgewerkt
 • Verdieping, thema’s voor persoonlijke groei en bewustwording
 • 2 coaching gesprekken van 1,5 uur, op maat gegeven

   Ervaring

   Wat wil je worden als je groot bent? Ik kon het in de tijd niet zeggen, jij wel? Ben je deze richting opgegaan? Sommige onder was de keuze reeds van jongsaf heel duidelijk, dat en niks anders, voor anderen werd het een zoektocht naar de job van hun leven.

   Weet je velen zijn zoekende. Je bent niet alleen. Belangrijk is om iemand tegen te komen die je begeleidt in je transformatie proces. Een pak van je schouders valt weg, jij zet stappen, je wordt opgemerkt.

   Dat ik een schakel ben in je proces in je loopbaan, heeft me veel voldoening. In mijn vorige werkervaring kwamen collega’s en externen vragen welke richting ze best namen. Zien hoe iemand gelukkig is in zijn job. De vele berichten van hen die ik voor jou heb begeleid getuigen van de goeie aanpak. Een begeleiding op maat van je, geeft de beste vruchten.

   Thema’s perfectionisme en systeemdenken, waar elke relatie terug een bepaalde invloed heeft op de andere relatie, liggen me nauw aan het hart.  Ik blijf me verder verdiepen in het interessante domein omtrent de loopbaanbegeleiding.

   Deze loopbaanbegeleiding was heel anders. Anja haalt je uit je comfortzone, ze stimuleert en inspireert je op een doeltreffende manier. Een enthousiaste coach, iemand die echt naar je luistert en je terug stappen laat zetten. Veel gehad aan sessies in de natuur.

   Kobe

   Met mijn loopbaanvragen kwam ik bij Anja. Tijd voor iets anders, maar wat? Bovendien, wat zou ik kunnen? De toekomst was voor mij één groot vraagteken. Ik vond een enthousiaste coach, kreeg veel inzichten en zoveel meer. Ik was heel tevreden.

   Cathy

   Je eigenheid dat je gebruikt bij de loopbaanbegeleiding vind ik heel verwarmend en verruimend. Een echte aanrader! Ze gaf me inzichten hoe het anders kan. Een gedreven en motiverende coach die het beste uit jezelf haalt. 

   Rebecca