Power Coach

 

Stress ombuigen naar energie

Superman en supervrouw bestaan niet en toch heb jij superpower.

Volg je verlangen, ken je powertype en sta in je kracht. Op een uitzonderlijke en leuke manier om te weten wie je bent, voor wat je staat. Wat je drijfveren zijn en wanneer jij in je element bent. Je ontvangt inclusief het rapport dat je op elk moment kan nalezen. Wil je er nog meer over weten? Je kan 1 op 1 sessie of workshops volgen.

George Sand zegt: ” Het hoofd zoekt, het hart vindt.” Laat je hart spreken en kom in je kracht.

Anja Plets

Verlangens worden werkelijkheid

 

Zou jij willen in je kracht staan, thuiskomen bij jezelf en het leven leiden dat je altijd hebt willen leiden? Dat kan als je weet wie je bent. Weten wie je bent en voor wat je staat, is het begin van een mooie, diepgaande verbinding. Een verbinding met de kern wie je echt bent.

Het verlangen om te zijn wie je bent, kan heel krachtig zijn. Ook lastig om te ervaren als je het gevoel hebt dat je de bal steeds verkeerd slaat.

Ken je drijfveren en leer wat je het minst energie kost en wat je moeiteloos doet. Leer hoe je met je Power omgaat en beleeft een wereld van verschil.

Wees de mooiste versie van jezelf. Omarm je kwaliteit en beleef het als een match voor het leven elke dag opnieuw.

Een leuke en diepgaande werking. Breng kleur in je leven, in je activiteiten en vooral weet wat bij je past en wat niet.

Een overzichtelijk rapport bestaande uit verschillende delen. Breng je verlangen in beeld. Ken je powertype.

Wees de mooiste versie van jezelf

In deze 1 op 1 sessies van 90 min. help ik je om je dromen helder te krijgen, de blokkades los te laten. Om terug in je kracht te staan zodat je stappen zet en waarmaakt. Wees de mooiste versie van jezelf. Omarm je kwaliteit en beleef het als een match voor het leven elke dag opnieuw.

Na deze sessie weet je:
 Wat je wilt veranderen, je zet je dromen door middel van je kracht.
Bewustzijn en loslaten van de blokkades om in je kracht te komen.
Helderheid welke stappen jij nu kan nemen. Zodat je dromen ineens haalbaar worden.

Je voelt een boost in je energie en zult merken dat dingen makkelijker naar je toekomen na deze sessie. Je krijgt praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

De sessies gaan door via Zoom, Facebook Messenger, in de praktijk of op een locatie dicht bij jou.

Bekijk ook het aanbod van workshops.

90 minuten – €147

 

.