Talent Coach

 

Stress ombuigen naar energie

Je talenten zijn reeds aanwezig. Weten welke talenten je hebt, breng je een heel eind verder op.

Anja Plets

Zoek jij wat je unieke talenten zijn?

 

Weten wat je talenten zijn, is weten wie je bent. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques is deze manier een ideale manier om je talenten te kennen. Je talenten hebben een duwtje nodig om aan de oppervlakte te komen.

Hoe zou het zijn voor jou dat je elke dag kan doen wat je graag doet. Je staat met een glimlach op en geniet van alles wat je talenten in petto hebben. Wordt de persoon die je werkelijk bent.

Zoek niet verder en laat je begeleidingen in de wereld van mogelijkheden. Iedereen heeft unieke talenten. Het kan zijn dat ze reeds aanwezig zijn, dat je ze niet benut of niet erkend. Of zoek je op de verkeerde plek?

Ontdek je talenten, groei mee met ze, zet ze in en geniet hoe jij het moeiteloos doet.

Als jij je talenten weet en kan gebruiken. Weet je wat jij te bieden hebt en je voelt je goed in je vel en in je relaties. Je leeft het leven dat past bij jouw, je hebt energie en je staat in je kracht. Je beleeft minder stress en meer levensvreugde.

Verlies je tijd niet met het maken van de verkeerde keuzes. De sessiesĀ  heeft je helderheid, een houvast, richtlijnen en een heldere blik.

 

 

Voor wie?

Je wilt meer inzicht in je talenten en ervaren hoe je het beste er uit kan halen. Je weet of herontdekt je talenten. Iedereen heeft talenten, reeds aanwezig of niet bewust van. In het talentencoach programma ligt specifiek de nadruk op volgende elementen:

  • Het (her-) ontdekken en in verbinding komen met je talenten
  • Kijken waar je hindernissen zitten en het bijsturen van je loopbaan
  • Persoonlijk leiderschap
  • Het managen van je talenten en ze gebruiken op een effectieve manier

Er wordt gewerkt op maat. Iedereen zit in een andere situatie die specifiek is voor jou.

 

Ik voelde me na een tijd niet meer zo gewaardeerd in mijn job. Ik zocht een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden. Pas ze nu toe in mijn job, ik heb terug zin om te gaan werken.

Cynthia

Mijn eerste jaar hogeschool afgerond. Wat eerst als mijn richting leek, bleek het toch niet te zijn. En wat nu? Bij Anja heb ik geleerd wat mijn talenten zijn die het best bij mij passen. Vond het heel inspirerend.

Simon

Ik zat met een dilemma en begon enorm te twijfelen wat ik moest doen. Welke weg ik zou inslaan. De sessies in de natuur vond ik leuk. Ik zette stappen en was terug gelukkig en had veel meer energie.

Brigitte