Traject Terug in Je Kracht

 

Stress ombuigen naar energie

Hoe kom je terug in je kracht?

Elke dag krijg je via verschillende kanalen prikkels binnen, vaak te veel dan wat goed is voor jou. Je wordt overrompeld zodat je door het bos de bomen niet meer ziet. Vergt tonnen energie en je hebt het gevoel dat je blijft steken. Vermoeidend, uitputtend om telkens elke dag paraat te staan. De verbinding naar je kracht is zoek. Je leert in plaats van het te negeren er mee om te gaan. Je herkent je valkuilen, je angst en faalangst. Het niet begrepen voelen is moeilijk, je krijgt het gevoel dat je er alleen voor staat. Wel dan is er goed nieuws. Je staat er niet alleen voor, ik kan je helpen. Verkrijg terug je kracht om de beste versie van jezelf die je altijd hebt willen zijn, echt te zijn.

Voor wie?

Je hebt baat bij het volgen van het traject als je verandering wilt. Je geeft je hooggevoeligheid een plek, zodat je veel beter gaat voelen. Herken jij het volgende?

 • Grenzen stellen is moeilijk voor je
 • Er komen veel prikkels binnen, je hebt weinig tijd om deze te verwerken
 • Anderen begrijpen je moeilijk, je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat
 • Een snelle overprikkeling bij stress
 • Je zorgt voor anderen en je stelt de vraag wie zorgt er voor mij
 • Je voelt je niet begrepen
 • Je hebt het moeilijk om je innerlijke rust te vinden.
 • Je zoekt continu naar balans

Stel nu eens voor wat je wilt zijn elke dag kan toepassen. Hoe zou je wereld er dan uitzien?

Traject

Terug in Je Eigen Kracht traject geef ik je de tools om je leven te leiden, om jezelf te zijn. Geef je energie een plaats in je leven, het is een kracht die je sterk maakt. Benut je kwaliteit om je goed te voelen wie je bent en wat je doet. Zie hoe mooi het leven is en ervaar de beste versie van jezelf om jezelf een geweldig leven te geven.

Hoe zou dat zijn voor jij als je dat elke dag kan beleven? Je geeft je kracht een plaats in je hart en in je leven. Het wordt een boeiende reis.

Praktisch

Vier sessies van twee uur voor het coaching gedeelte waar je je verhaal herschrijft, ontdek je overtuigingen, doorbreek je patronen, kies je onvoorwaardelijk voor jezelf en creëer je stap voor stap je droomleven. Gekoppeld aan telkens twee kleipakkingen van één uur ervaar je op een heel ontspannen en diepgaande werking hoe je lichaam de verbinding maakt en terug contact maakt met je kracht.

Doe mee met de Terug In Je Eigen Kracht traject. Leid het leven waarvan je altijd al voelde dat je het wilde leiden. De totale aanpak van coaching en lichaamspakkingen werken als een procesversneller.

 1. 1-1 coaching sessie via Skype of Zoom of in de praktijk van Vigores Health.
 2. Het is een traject duurt drie maanden en bezorg je een verandering waar je enkel vooraf had durven van dromen.
 3. Je maakt een onvergetelijke reis waarvan de resultaten nog lang nazinderen.

Vooraf wordt een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland van 30 minuten.

Prijzen

€998, inclusief BTW

Je krijgt handvaten om mee te oefenen. Je krijgt ook nog iets extra zodat je nog meer in je kracht komt te staan.

 

Eerst wist ik niet wat ik kon verwachten wat een procesversneller zou doen met mij. Toch de stap gezet en ik kreeg veel meer dat ik had verwacht. Na mijn traject te hebben gevolgd met Anja sta ik veel krachtiger in het leven. Zowel het coaching gedeelte en de behandelingen op maat hebben me op een korte periode gebracht waar ik voordien enkel kon van dromen

“Ik weet nog heel goed hoe ik mijn vraag stelde en hoe Anja vroeg of dat ik wilde de stap zetten. Ik heb stappen gezet en hoe. De vele, positieve reacties die ik kreeg van mijn omgeving. Het is een mooi ervaring die ik iedereen wil aanraden.”