Detox massage


Hoe kan je weten dat jouw lichaam een detox nodig heeft?

Voel je nu wanneer je dit leest dat je je beter zou willen voelen? En het is niet altijd te wijten aan je leeftijd, maar ook aan de afvalstoffen die zich opstapelen in je lichaam.
Hoe kan je weten dat jouw lichaam een detox nodig heeft? Aantal signalen geven het aan.

Als je last hebt van twee van volgende symptomen: Maagkrampen en opgeblazen gevoel, hoofdpijn en minder kunnen concentreren kan een signaal zijn dat er teveel zware metalen, artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen, aspartaam en bewaarmiddelen in je lichaam aanwezig is, overgevoeligheid van de huid, depressies, je bent vaak moe en toch slaap je niet goed, gewichtstoename, futloosheid, pijnlijke gewrichten, specifieke problemen bij vrouwen, zoals menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid, je raakt amper kilo’s kwijt ook al doe je zoveel moeite.

Sommige vrouwen denken zelfs dat er iets mis is met hun lichaam.

In 99% van de gevallen is er helemaal niets mis met je lichaam maar moet je het gewoon een handje helpen met een detox massage om te beginnen en daarna met detox kuur. Daarna ga je merken dat het allemaal veel vlotter gaat.

Naast een gevarieerde, gezonde voeding, een goede darmflora en bewegen is belangrijk bij het ontgiften van het lichaam dat de mineralen en vitaminen worden aangevuld.

Je krijgt een boost aan vitaliteit en energie bij stress, vermoeidheid en zware benen. Je verkrijgt een betere doorstroming van het bloed. Van de diepgaande werking en het ontgiften van je lichaam tot terug in je kern te komen.

Bij je detox massage geniet je van je lymfe massage, de laatste heeft positieve effecten op je lichaam. De zachte en stimulerende lymfemassage heeft een boost op je immuunsysteem. Het is een extra stimulatie om je gif- en je afvalstoffen op een natuurlijke manier te verwijderen. Om stress te verminderen en een betere concentratie te krijgen, je mentaal goed te voelen, je vitaler te voelen, je organen te ondersteunen.

Je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt. Verwen jezelf met een detox massage en je geeft je lichaam een bootst.

Duur: 55 min – 65 euro