Detox pakking


Algenpakking

Je wilt je lichaam ontgiften en meer energie krijgen.  Kies voor een pakking met algen van Phyto 5. Door een teveel aan gifstoffen (transvetten, fructose, bloem, alcohol, aspartaam, fluoride, aceton, aluminium…), verkeerde eetgewoontes, een drukke levensstijl en stress worden allerlei processen in je lichaam ontregeld. Komt je lichaam niet toe om lichaamsvet te verbranden en verzuurt je lichaam. De algenpakking is niet alleen ontgiftend en verstevigend. Bevat tevens werkzame stoffen die een stimulerende werking hebben bij afslanken, het tegengaan van cellulitus en het verstevigen van de huid. Omwille van de ontgiftende functie is de algenpakking een aanrader voor spierklachten en reuma. Stimuleert je metabolisme en je bloedsomloop. Is een procesversneller bij vetverbranding.

Het is een pakking die uit twee soorten algen bestaan.  Algen zijn rijk aan mineralen en spoorelementen. Algen zuivert, stimuleert de celstofwisseling, activeert vetstofwisseling, verdrijft stress en vermoeidheid. Eerst geniet je van een peeling verkregen door een zachte massage. Daarna geniet je van je lymfe massage op maat. De stimulerende lymfemassage heeft een boost op je immuunsysteem tijdens het ontgiften en het afslanken. Tijdens je pakking geniet je van de weldaad van infrarood. Een helende en ontspannende stralingswarmte.

Voeg daarbij nog eens de Quatum energie van Phyto 5 en beleef een diepgaande werking. Heeft een positieve werking op je lichaamsystemen zoals je hormonenstelstel, bloedsomloop, zenuwstelsel en lymfesysteem.

Traditioneel zijn het voorjaar en het najaar de ideale periodes om het lichaam eens grondig te ontgiften. Het loont zeker de moeite om tweemaal per jaar een detox pakking te nemen. Zo zorgt je ervoor dat er geen verzuring optreedt. De detox pakking zorgt ervoor dat het lichaam van binnenuit gezuiverd wordt. Een heerlijk ontspanningsmoment en ondersteuning tijdens je kuur.

Ga je voor het afslanken. Dan zijn twee algen pakkingen per week gedurende één maand een must. Je krijgt producten mee voor thuis. Weet dat een gezonde levensstijl en eetpatroon je proces versterkt en versnelt.

Na je behandeling geniet je van een detox drank.

Prijs pakking 120 min. – 120 euro.

Boek 4 algenpakkingen en ontvangt 10% korting.

 

 

Hoe kan je weten dat je lichaam een detox nodig heeft?

Als je last hebt van twee van volgende symptomen: Maagkrampen en opgeblazen gevoel, hoofdpijn en minder kunnen concentreren kan een signaal zijn dat er teveel zware metalen, artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen, aspartaam en bewaarmiddelen in je lichaam aanwezig is.

Overgevoeligheid van de huid, depressies, je bent vaak moe en toch slaap je niet goed, gewichtstoename, futloosheid,  pijnlijke gewrichten, last van stress.

Specifieke problemen bij vrouwen, zoals menstruatieproblemen, onvruchtbaarheid, je raakt amper kilo’s kwijt ook al doe je zoveel moeite. Of je gaat voor een gezonde levenswijze en een natuurlijke detox hoort hier bij.

De detox pakking is enkel voor vrouwen.

 

 

Tegenindicaties

Mocht je medische indicaties hebben, zoals hart, schildklier, hoge bloeddruk of jodium allergie, neem dan contact met een arts voor je een detox pakking met algen begint. Niet voor zwangere vrouwen.

 

 

Copyright, 2020, Vigores Health