Energetische gezichtsreflex behandeling


Energetisch gezichtsreflex behandeling

Bij de energetische gezichtsreflexzone behandeling  worden de reflexzones gestimuleerd.

Gezichtsreflex behandeling is zeer ontspannend en effectief bij vele klachten, waaronder: hormonale verstoring, psychische klachten, neurologische klachten en stress. Het zorgt een diepe innerlijke rust en maakt je vrij van gedachte. Je straalt.

Bij de energetische gezichtreflex behandeling wordt er gewerkt op de lymfe. Lymfemassage is een zachte en zeer rustgevende massage van het gezicht. Je stimuleert hiermee de afvoer van de weefselvocht zodat zowel de afvalstoffen en ook spanningen sneller worden afgevoerd.

Deze massagevorm is zeer aan te bevelen voor mensen met bijvoorbeeld stress, burnout, pijnklachten, slechte weerstand, overbelaste spieren en pezen.

Het is een doeltreffende en diepgaande werking van een combinatie van te werken met de biostimulator op de reflexzones en acupunctuurpunten en producten van Phyto 5.

Phyto 5 omvat producten voor relaxatie, ontgiftende werking en stimulering. Om terug je innerlijke rust te vinden en tot je kern te komen. Een proces met bijzondere geuren, kleuren en sensaties. Welkom in een wereld van absoluut welzijn.

 

 45 min. – 55 euro

BOEK NU

 

Combinatie met andere behandeling is mogelijk. Lees meer op Formules relaxatie

 

Resultaat

De Phyto 5 harmoniserende producten en de werking van de biostimulator en de chromatherapie zijn bekend om de bijzonder diepgaande werking. Je verkrijgt een specifiek en bijzonder resultaat.

Je hoofdhuid drukpuntmassage geef je een diep ontspannend gevoel waarvan je nog uren zal van genieten na je behandeling.

 

Stappen behandeling  energetische gezichtreflex behandeling

Reiniging van het gelaat – Ontspannen met warme kompressen met algen  – Aangepast serum aanbrengen – Instralen acupunctuurpunten en reflexzones gelaat met biostimulator op maat – Manuele lymfedrainage  – Hoofdhuid drukpuntmassage – nazorg met Phyto 5 producten.

 

Wat is Chromatherapie?

Chromatherapie of Kleur- en Lichttherapie is het behandelen van energiezones of acupunctuurpunten en meridianen met zéér zuiver gekleurd licht. Deze therapie heeft een brede waaier aan mogelijkheden voor de behandeling van fysieke en/of emotionele problemen.

 

 

 

 

1. Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
2. Versnelt zichtbaar de celgeneratie
3. Verhoogt de afvoer van toxines
4. Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
5. Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

Meer uitleg over de biostimulator in de praktijk.

 

Tip

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Enkel op bestelling.

 

Copyright, 2020, Vigores Health