Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 gedachten over “Ervaring van klanten

 • Liesbeth

  “Vond de begeleiding van Anja zeer prettig. Fijn om je verhaal te kunnen doen, zonder veroordeeld te worden.
  Ik kijk heel positief terug op deze coaching ervaring”
  Bedankt

 • Sabine

  Na mijn Reconnection voelde ik veel positieve energie. Anderen merkten het op. Heel leuk vond ik dat! Ik heb na de coaching stappen gezet die voor mij moeilijk maar belangrijk waren en dat deed enorm deugd! Bedankt!

 • Martine

  De voetreflexologie behandeling vond ik een pure verwennerij! Ik was helemaal ontspannen. Een aanrader! Mijn volgende sessie is reeds gepland. Ik kijk er al naar uit!

 • An

  Bedankt! De combinatie voetreflexologie en relaxatie oefeningen was doeltreffend. Mijn maandelijkse behandeling is een feit. Een pure verwennerij met pure producten, een meerwaarde! Bij de workshops ben ik erbij!

 • Ilse

  De inzichten en de tips die ik verkregen heb bij het coaching hebben me heel goed geholpen! De combinatie van coaching, relaxatie oefeningen en een drukpunt massage is een voltreffer. Het was mijn eerste kennismaking met een ontspannende behandeling aan de voeten. Zalig, pure verwennerij!

 • Sandrine

  Heel tevreden over het traject, stress ombuigen naar energie. Ik vond de combinatie van individuele coaching en de relaxatie momenten heel goed! Een aanrader voor iedereen!

 • Bram

  Ik kreeg een cadeaubon voor een hoofd,- nek,- en schoudermassage bij Vigores Health. Met veel plezier ondergaan! Weet je waar het verschil zit met andere uitvoerders? Vigores Health biedt na het invullen van het intake gesprek een behandeling op maat aan. Dat is juist wat het grote verschil maakt! Heel ontspannend en blij ging ik terug naar huis. Mijn volgend afspraak is reeds ingepland.

 • Eva

  Na een periode van slapeloze nachten kon ik na de powerbehandeling van Anja terug slapen als een roosje! Zalig! Een aanrader is ook de powerbehandeling Plus. Groetjes, Eva

 • Inge

  Ik zag mijn vriendin stralen. En stralen deed ze en hoe! ik wilde weten hoe ze het voor elkaar gekregen had. Wat ze gedaan had! En ja, ik wilde er meer over weten. Ze vertelde me van de sessies bij Vigores Health. Ze was zo enthousiast dat ik het ook eens wilde ervaren. Zou dat bij mij ook het geval zijn? Iedereen ervaar het toch anders? Wel, het oversteeg mijn verwachtingen! En ja hoor, na mijn sessies straalde ik. De powerbehandeling en de coaching sessies hebben me enorm geholpen. Begeleiding van Anja is heel professioneel. De manier van begeleiding vind ik heel inspirerend.

 • Nina

  Of dat ik de kleibehandelingen van Phyto 5 kende? Nee, nu wel! Ik slaap terug goed, voel me terug beter in mijn vel, ik krijg terug energie,… zo mooi om het allemaal te ervaren. En weet je wat?! Ik krijg veel complimentjes dat ik straal, dat ik er goed uit zie. Allemaal dankzij Anja!

 • Nathalie

  Ik heb enorm genoten van de powerbehandeling, je doet het met zorgende handen.
  De ruimte vind ik heel fijn, het is uitnodigend om te relaxen. Ik ervaar een groter rust die van je uitging en ook een grote deskundigheid.

 • Lies

  De behandeling heeft me ook echt tot rust gebracht. De eerste keer dat ik zo ontspannend was. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustige en mooie setting, de natuurlijke producten, … Alles om je terug in evenwicht te brengen. Dank je wel!

 • Els

  Vond het super leuk de vijf workshops. Ik en mijn vriendin keken er elke week naar uit. We hebben gelachen, hebben vele tips gekregen,… Het was inspirerend en zeker een aanrader! Wij zijn fan en hebben ons reeds ingeschreven voor de volgende workshop van februari.

 • Inge Bericht auteur

  De Power Plus behandelingen hebben me heel goed geholpen. Ik ben een ander mens, ik kan er terug tegen aan. Kiezen wordt moeilijk 🙂 De Safina women’s special is een klei behandeling om u tegen te zeggen. Een verwennerij:) Een echte aannrader!

 • Vicky

  Ben hier zeer goed geholpen. Heb echt zicht gekregen op hoe het verder kan. Ik denk dat iedereen, ongeacht zijn situatie, op een bepaald moment voordeel kan halen uit loopbaancoaching. Ik vond de loopbaancoaching van Anja een meerwaarde voor mijn persoonlijke ontwikkelingen en doelen.

 • Emma

  Mijn stress was volledig weg na een anti-stress rugbehandeling. De combinatie van de werkwijze met klei gecombineerd met een infra-rood toestel was top. Dubbel genieten voor dezelfde prijs.

 • V

  Voordien had ik last van hormonale schommelingen. Wat een verschil na drie behandelingen! Opvliegers waren zo goed als weg. Ik kon terug goed slapen, voelde me terug vrouw. Blij dat ik mijn leven weer in hand had en mijn gezin merkte duidelijk verschil op – :). Ik raad het iedereen aan

 • Carine

  Bij Anja voelde ik me snel op mijn gemak. Ze zorgt er voor dat ik zichtbare resultaten boekte na elke sessie tijdens mijn zoektocht rond loopbaanbegeleiding. De sessies in de tuin vond ik een pluspunt.

 • Robert

  Het infra-rood paneel aangekocht. De beste aankoop voor ons gezin en onze woning, we hebben er reeds enorm van genoten! De doordringende warmte die zo’n deugd doet, het is een verslaving. Maar dan wel eentje die een enorme bootst heeft aan onze gezondheid en aan een gemeenschappelijke prijs.

 • Tine

  Zoek je een parel aan de kust? Ga dan zeker langs bij Anja van Vigores Health. Ze heeft me ontzettend veel geholpen, ik sta nu terug in mijn kracht. So happy.

 • Fanny

  Krampen hebben in je benen is pijnlijk. En als deze pijnlijke krampen je nachtritme verstoren dan verlang je wanneer je terug kan doorslapen. Na drie magnesium behandelingen voelde ik reeds een wereld van verschil. Ik slaap terug goed en heb geen last meer van krampen. Super content.

 • Silke

  Normaal kan ik me moeilijk ontspannen. De behandelingen van Anja brengen me tot rust en zorgen voor een welzijn boots die ik nooit voordien heb ervaren. Hier wordt gewerkt op maat, wat het zo bijzonder maakt. Pure verwennerij zowel tijdens als na de behandelingen.

 • Silke

  Na je behandeling je zo kunnen ontspannen en je zo goed voelen. Het was reeds een heel tijd geleden dat ik me zo gevoeld heb. Zelfs een bezoek aan de welness kan het niet evenaren wat ik voel tijdens en dagen na de behandeling.

 • Kim Bericht auteur

  Een deugddoende massage van Anja gekregen, en ik raad het iedereen aan. Het is niet gewoon een behandeling maar een belevenis. Anja geeft je onmiddellijk een warm gevoel. Ze is heel professioneel met een zeer leuke en lieve persoonlijkheid. Hartelijk bedankt!

 • Caroline Bericht auteur

  Zalige anti-stress en rugmassage gehad vandaag, heel ontspannend en deugd -doende behandeling ervaren. Vriendelijke en professionele dame die weet wat ze doet!!!.Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Katrien

  De tweede loopbaancheque. Wat een ontwikkeling heb ik sindsdien al doorgemaakt. Met mijn vragen kwam ik bij Anja. Tijd voor iets anders, maar wat? Bovendien, wat zou ik kunnen? De toekomst was voor mij één groot vraagteken. Het realiseren wat het andere kan zijn, is er gekomen door de inzichten die ik verkreeg.

 • Cathy Bericht auteur

  Met mijn loopbaanvragen kwam ik bij Anja. Tijd voor iets anders, maar wat? Bovendien, wat zou ik kunnen? De toekomst was voor mij één groot vraagteken. Ik vond een enthousiaste coach, kreeg veel inzichten en zoveel meer. Ik was heel tevreden.

  Cathy

 • Nancy Bericht auteur

  Vriendelijke en aangename gastvrouw ; je voelt je meteen op je gemak. Enorm ontspannende behandeling – je bent echt even ‘weg’ van alles #Zen #Chill. Jammer dat dergelijke behandelingen niet mogelijk zijn tijdens een lockdown waarbij contactberoepen uitgesloten worden. Zou voor veel mensen een boost geven om het toch weer op te pakken en waar te maken – even terug batterijen opladen als je die ‘fut’ wat kwijt bent door het ‘opgesloten gevoel’. De ‘warmte’ tijdens deze behandeling – letterlijk en figuurlijk – is zalig. Ontspannen ervaring !

 • Rebecca Bericht auteur

  Ik kwam bij Anja terecht voor mijn loopbaanvraag. Ze gaf me inzichten hoe het anders kan. Een gedreven en motiverende coach die het beste uit jezelf haalt.