Coaching


 Life coaching

In deze 1 op 1 sessies van twee uur help ik je om je dromen helder te krijgen, de blokkades los te laten. Om terug in je kracht te staan zodat je stappen zet en waarmaakt. Wees de mooiste versie van jezelf. Omarm je kwaliteit en beleef het als een match voor het leven elke dag opnieuw.

Na deze sessie weet je:

  1. Wat je wilt veranderen, je zet je dromen door middel van je kracht.
  2. Bewustzijn en loslaten van de blokkades om in je kracht te komen.
  3. Helderheid welke stappen jij nu kan nemen. Zodat je dromen ineens haalbaar worden.

Je voelt een boots in je energie en zult merken dat dingen makkelijker naar je toekomen na deze sessie. Je krijgt praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Prijs: 50 euro per uur, 15 euro extra per 15 min.

De sessies gaan door via Zoom, Facebook Messenger, in de praktijk of op een locatie dicht bij jou.

BOEKEN

 

Wandelcoaching

Breng je liever in de natuur door om je vraag te ondersteunen dan is wandelcoaching iets voor je. Je komt terug in je kern, in jezelf en ontdekt de persoon die je altijd had willen zijn. Wandelcoaching is een coachingsessie van 1u30, we trekken de natuur in. Het is een krachtige vorm van persoonlijke groei met de natuur als inspiratiebron.

Bij wandelcoaching kan zeer diep oplossend tewerk gegaan worden. In de natuur ontspant je en wordt creatief vermogen of denken gestimuleerd. Beweging staat voor verandering wat je vasthoudt of waar je vastzit. Je wordt aangenaam geprikkeld, je zintuigen worden actief en je laat je denken rusten. Je krijgt een natuurlijke bootst met een extra portie zuurstof en energie.

Je kan gans het jaar je wandelcoaching aanvragen.

Prijs: 70 euro, 1u30, inclusief BTW

De sessies gaan door aan zee of in een natuurgebied. Je krijgt een korting van 10 euro als je twee sessies boek binnen één maand.

 

Groepssessies

Verbinding is één van de kernwaarden van Vigores Health. Verschillende thema’s komen aan bod. Maak je lid van facebookpagina van Vigores Health en kies de groepsessies uit. Maximum 10 personen.

Prijs: 15 euro per persoon.

 

 

Workshop

Altijd leuk om je te ontmoeten tijdens een workshop. Je kan je inschrijven voor de thema’s die je aanspreken.

 

Ben je benieuwd naar de resultaten van eerdere deelnemers? Lees hieronder hun ervaringen.

“Ik weet nog heel goed hoe ik mijn vraag stelde en hoe Anja vroeg of dat ik wilde de stap zetten. Ik heb stappen gezet en hoe. De vele en positieve reacties die ik kreeg van mijn omgeving nam ik graag in ontvangst. Het is een mooi ervaring die ik iedereen wil aanraden.”

“Hoe jij me andere inzichten heeft laten verkrijgen in de natuur was een boeiende belevenis. Zo pas ik de tips nog steeds toe met heel mooie resultaten. Ook de groepssessies vond ik heel leuk.”

“Unieke en diepgaande ervaring. Zowel het coaching als het relaxatie gedeelte. De twee verstrekken elkaar heel sterk. Bedankt Anja voor de hartelijke reis.”

“Eerst wist ik niet wat ik kon verwachten wat een procesversneller zou doen met mij. Toch de stap gezet en ik kreeg veel meer dat ik had verwacht. Na mijn traject te hebben gevolgd met Anja sta ik veel krachtiger in het leven. Zowel het coaching gedeelte en de behandelingen op maat hebben me op een korte periode gebracht waar ik voordien enkel kon van dromen.”

 

copyright, Vigores Health, 2020