Stress ombuigen naar energie

 

Leef vanuit verbindinig met jezelf en wordt de persoon die je altijd hebt willen zijn.

Anja Plets

Aanvraag gratis kennismakingsgesprek

Heb je recht op loopbaancheques?

Ontvang je graag meer inzichten om meer in je kracht te staan?

4 + 9 =

Laten we samen bij een informele babbel hebben over hoe ik je kan helpen waar jij het meest nood aan hebt. Doorloop even de stappen hieronder.

1. Vul het formulier hiernaast in en geef aan bij het luik extra vragen/opmerkingen of wat je verkiest bij het coaching gedeelte. Welke vorm, online sessie, wandelcoaching, in de praktijk of op een andere locatie. Kan je ook gebruiken voor bij vragen van anti – stress behandelingen of producten.

2. Binnen de twee dagen contacteer ik je om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Kan telefonisch of online gebeuren. Vermeld er ook bij wanneer en hoe je het liefst heb dat ik contact opneem met je. Met welke vraag kom je tot me en waar kan ik je bij helpen? Ik geef aan waar ik een meerwaarde voor je kan zijn. OF via het online bookingsysteem.

Je bent uniek. Iedereen is anders. Zo wordt er op maat gewerkt bij Vigores Health en krijg je de begeleiding die het best past bij jou om de beste resultaten te krijgen.

3. Na het gratis kennismakingsgesprek beslis jij of dat je verder wilt gaan. De administratie wordt in orde gebracht de eerste keer dat we elkaar zien of enkele dagen voor je online sessie.

4. Kom je in aanmerking voor loopbaanbegeleiding? Je bestelt je loopbaancheques online via de VDAB website of telefonisch op 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur). Heb je nog vragen stel ze gerust.

5. Kort samengevat 

*Loopbaancheque 1: Intake en uitwerken van je loopbaanvraag. Tijdsduur: 4u, twee sessies van 2u *Loopbaancheque 2: Dieper uitwerken en gerichte begeleiding. Tijdsduur: 3u, twee sessies van 1u30

Wist je dat je ook op zaterdagvoormiddag bij Vigores Health terecht kan voor je loopbaansessies?