Loopbaanbegeleiding


Waarvoor kan je terecht voor loopbaanbegeleiding?

Heb jij het gevoel dat je vast zit in je job? Je zit in de knoop met je energie en je werkvreugde.  Je wilt je terug goed voelen. Loopbaanbegeleiding geef je nieuwe inzichten op een korte tijd betere inzichten in je loopbaanmogelijkheden.

Ik ondersteun je bij het maken van keuzes en het nemen van beslissingen in je loopbaan. Alles gebeurt op een professionele manier en op maat van jouw behoeftes en situatie. We gaan op ontdekkingsreis naar je competenties, voorkeuren en waarden. Ik help je om je levensenergie in te zetten in de richting van een zinvolle professionele toekomst, met een werkspirit die echt bij je past.

Werkwijze

Na het in kaart brengen van je situatie gaan we aan de slag. Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek bij een gezonde drank. De groep Pygmalion is erkend partner door de VDAB.

GRATIS INFOGESPREK 

Je betaalt 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding te betalen aan de VDAB. Heb je nog verdere vragen? Stuur ze gerust naar anja@pygmalion2.be

 

Waar kan je terecht?

 • Vigores Health, Rodestraat 87, 8630 Veurne
 • Ter waarde 50, 8900 Ieper
 • Site Oud Jan, Zonnekemeers 118, 8000 Brugge
 • Of ik zoek een locatie in jouw buurt

Wanneer recht op loopbaanbegeleiding

Iedereen kan een beroep doen op loopbaanbegeleiding, maar om in aanmerking te komen voor loopbaancheques dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 1. Je woont in Vlaanderen of Brussel.
 2. Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
 3. Je hebt reeds 7 jaar gewerkt.
 4. Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

Praktisch

 1. Je vraagt je loopbaancheques aan via de VDAB website. Na registratie op ‘mijn loopbaan’ kan je online je cheque aanvragen. Telefonisch kan ook, op het nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur). Vervolgens krijg je een vraag tot betaling van € 80,00. Wanneer de VDAB dat geld heeft ontvangen, krijg jij een loopbaancheques ter waarde van 7 uur individuele begeleiding. Je hebt recht op 2 cheques.
 2. Je betaalt 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding te betalen aan de VDAB.
 3. Aanvraag kan tweemaal gebeuren in een tijdspan van 6 jaar.
 4. Heb je nog verdere vragen? Stuur ze gerust naar anja@pygmalion-loopbaancoaching.be

copyright, Vigores Health, 2020