Hoe je loopbaancheques aanvragen?

Hoe je loopbaancheques aanvragen?

 

Loopbaanbegeleiding geef je nieuwe inzichten op een korte tijd betere inzichten in je loopbaanmogelijkheden. Je staat centraal in het traject. Tijdens de individuele coaching sessies gaan we dieper in op blinde vlekken, storende patronen. Dingen waar je op vast loopt. Samen gaan we op zoek naar de rode draad doorheen je werk.

Je betaalt 40 euro voor 4 uur of 80 euro voor 7u loopbaanbegeleiding te betalen aan de VDAB. Zes jaar na de opstart van cheque 1 en gebruik van cheque 2 is er opnieuw recht op 2 loopbaancheques Heb je nog verdere vragen? Stuur ze gerust naar anja@pygmalion2.be.

 

Iedereen kan een beroep doen op loopbaancoaching, maar om in aanmerking te komen voor loopbaancheques dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen:

– Je woont in Vlaanderen of Brussel
– Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige
– Je hebt in de laatste 7 jaar gewerkt
– Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding

Kom je niet in aanmerking voor de loopbaancheques. Geen nood, we vinden vast samen een passende oplossing. https://vigoreshealth.be

 

Praktisch

Je vraagt je loopbaancheques aan via de VDAB website. Na registratie op ‘mijn loopbaan’ kan je online je cheque aanvragen. Telefonisch kan ook, op het nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur). Bestel je loopbaancheque en binnen de 7 dagen ontvang je hem in je mailbox. De loopbaancheque is drie maanden geldig.

Vervolgens krijg je een vraag tot betaling van € 40,00. Wanneer de VDAB dat geld heeft ontvangen, krijg jij een loopbaancheque ter waarde van 4 uur individuele begeleiding. Je hebt recht op 2 cheques.
Je betaalt 40 euro voor 4 uur loopbaanbegeleiding te betalen aan de VDAB, 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding.

 

Heb je nog verdere vragen? Stuur ze gerust naar anja@pygmalion2.be

[maxbutton id=”1″ text=” CONTACT” ]

 

 

 

 

copyright, Vigores Health, 2020