Voor wie?

Voor wie?

In welke situatie zou jij verandering willen brengen?

• Heb je het gevoel dat je gevangen zit in je job en dat je niet meer weet hoe het verder moet?
• Je ziet meer problemen dan oplossingen? Ben je omringd door twijfels en vragen, maar heb je het gevoel ze aan niemand kwijt te kunnen?
• Ben je de dagelijkse sleur van dezelfde routines, gesprekken en problemen beu?
• Zit je met het ongemakkelijke gevoel van ontevredenheid, maar weet je niet goed wat er echt mis is?
• Je hebt nood aan een neutrale en objectieve blik met een kritisch en onafhankelijk advies
• Je wilt je beter leren kennen

Je geniet niet meer van wat je doet. Je ziet door de bomen het bos niet meer? De mist belemmert je zicht om te zijn wat je echt wilt te zijn. Je hebt zoveel vragen. Zoals hoe je keuzes kan maken. Welke richting je kan nemen. Dan is het belangrijk dat er iemand naar je luistert, echt luistert en je steunt om terug een heldere blik te krijgen.

Zodat je een duidelijk beeld krijgt en gemakkelijker keuzes kan maken.

Loopbaancoaching geef je nieuwe inzichten in je loopbaanmogelijkheden. Je zware rugzak wordt vervangen en gevuld met nieuwe inzichten, nieuwe gedachten zodat je jezelf en je omgeving op een mooier manier ervaart. Je ontdekt wie je bent, wat je talenten zijn. Zodat je goed voelt in je job.

Je betaalt 30 euro voor 3 uur of 60 euro voor 6u loopbaanbegeleiding te betalen aan de VDAB. Aanvraag kan tweemaal gebeuren in een tijdspan van 6 jaar. Heb je nog verdere vragen? Stuur ze gerust naar anja@pygmalion2.be 

 

[maxbutton id=”1″ text=”GRATIS KENNISMAKING” ]

Sindsdien heb ik veel personen geholpen, in mijn voormalig werkomgeving in de sociale zorg, het onderwijs andere sectoren als coach bij het bepalen van de richting van hun loopbaan.

Copyright, 2019, Vigores Health