Metamorfose massage


Wat is metamorfose massage?

Heb jij het gevoel dat je vast zit op een kruispunt van je leven? Het gepieker en de angst die je parten speelt? Waardoor je moeilijk kan loslaten? De metamorfose betekent een verandering in je dagelijks leven die er voor zorgt dat er een pak van je schouder verdwijnt. Je voelt al na de eerste sessie verandering. Een behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren.

In onze huidige maatschappij volgen je dagelijks veranderingen zich met een hels tempo op. Denk eens aan je geboorte, de eerste schooldag, verandering van job, een nieuwe huis kopen, iemand dierbaars verliezen, een trauma. De metamorfose massage zorgt ervoor de je rust vindt bij al je veranderingen en dat je ze een plaats kan geven.

Metamorfose massage is een zachte massage. De behandeling wordt uitgevoerd als een lichte aanraking op de reflexzones op de voeten, handen en het hoofd. De metamorfose massage van Vigores Health is een unieke samengestelde massage, die enorm gewaardeerd wordt.

De reflexzones corresponderen met de prenatale periode, de tijd voor de geboorte. Door de reflexzone te behandelen van de wervelkolom kan je inzicht geven van de blokkades die voor en tijdens de zwangerschap, geboorte of de eerste levensjaren zijn ontstaan.

Bij de behandeling kunnen de blokkades worden losgelaten en kan de levensenergie meer doorstromen. Zodat het proces van genezing plaats vindt en kunnen klachten en problemen oplossen. Groei en van verandering van komen van binnenuit. Oude blokkades, gedachte patronen, emoties en opvattingen kunnen in beweging komen en verdwijnen.

Metamorfose massage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel, en geeft ruimte aan de innerlijke levenskracht.

Duur: 55 min.- 60 euro

NEEM CONTACT OP

Uitvoering

Na een intake gesprek kan je genieten van je metamorfose massage. Vigores Health kiest voor een combinatie van Phyto 5 voor een diepgaande metamorfose massage.

Toepassing

  • Het gevoel van vastzitten, kruispunt in je leven, verdriet, het verliezen van een dierbare, minderwaardigheidsgevoel, angst, piekeren, moeilijk loslaten, stress, … .
  • Chronische klachten die niet reageren op andere behandelingen
  • Maar eveneens bij de eerst keer naar school gaan, een nieuwe job, geboortetrauma’s, een baby verwachten, jonge moeders die onlangs bevallen zijn, een nieuw samengesteld gezin,…
  • Als je op zoek bent naar jezelf
  • Je verkrijgt meer zelfvertrouwen
  • Bij hormonale klachten
  • Chronisch onevenwicht tussen denken en handelen
  • Zit je vast in patronen die steeds terug komen?
  • Voor een heerlijke ontspanning
  • De behandeling brengt rust, ruimte en helderheid in je gedachten. Zodat je herboren voelt en een gevoel van herbronnen ervaart.

Er wordt gebruik gemaakt van biologische, hoogwaardige producten. Zodat ook zeer gevoelige personen er kunnen van genieten.

Resultaat

De kwaliteiten komen naar boven om verandering aan te kunnen. Blokkades komen vrij en het er kan aan het proces wordt verwerkt. Begin van een nieuwe start.

Copyright, Vigores Health, 2019