Anti-stress behandeling

Anti – stress behandeling

Pieker je veel? Blijven je gedachten verder werken terwijl je rust wilt ervaren? Speelt stress je parten? Krijgt de spanning bovenhand? Herkenbaar? Dan is de anti-stress hoofd,- en schoudermassage iets voor jou! Hoofd, nek en schouders, zijn drie plaatsen waar er veel spanning kan opstapelen. 

Misschien heb je reeds last gehad van hoofdpijn, pijn in de nek, spanning in je schouders. Spanning, pijn en stress die je parten speelt. Waardoor je belemmert wordt bij wat je leuk vindt. Of je ondervindt dat je minder energie hebt doordat de spanning de bovenhand krijgt.

De spanning kan zelfs leiden tot blokkades. Maar het hoeft niet zo ver te komen. Soms kan het je te veel worden en is een ontspanning een pure verwennerij om terug tot rust te komen.

Dat is welk effect de massage heeft. Een deugddoende massage, behandeling van Vigores Heatlh werkt ontspannend. Weg met de spanning en voel het verschil . Pure ontspanning, alle stress verdwijnt, je hebt terug meer energie, je voelt zich herboren!

Door de reflexpunten te masseren en de acunpunctuurpunten te behandelen gecombineerd met verschillende technieken geniet je terug van een ontspannen gevoel.

© Vigores Health, 2020

 

 

[maxbutton id=”1″ url=”https://vigoreshealth.be/contact” text=”Neem contact op” ]