Phyto 5


Phyto 5

Phyto 5

Je bent een mooi persoon, je mag er zijn. Straal van binnen uit naar buiten.

Bij de holistische behandelingen van Phyto 5 wordt er gewerkt op de huid en op het lichaam, op je energie of op je gevoelens.  De werkwijze heeft een natuurlijke, diep inwerkende en energetische waarde zowel op je lichaam als op je emoties. Met als gevolg dat je goed voelt in je vel.

Gericht op een herstel van je energetisch evenwicht. Wees de persoon die je altijd had willen zijn. Door omstandigheden of enkele gewoontes in je dagelijks leven kan het gebeuren dat je evenwicht zoek is. Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam.

De behandelingen en pakkingen zijn sterk bevorderend voor je  welzijn, voor je gezondheid. Je gezondheid is het meest kostbare.

 

 

Hoogwaardige natuurlijke producten

Het principe is gebaseerd op de 5 elementen: water, vuur, hout, metaal en aarde. Het is een Oosterse filosofie gekoppeld aan de moderne technologie van het Westen. Phyto 5 staat voor relaxatie, ontgifting en stimulatie. Elke product heeft zijn unieke, bijzondere energetische en specifieke eigenschappen en werkwijze. Je staat terug in je kracht, je voelt de power. Je straalt.

Phyto 5 producten worden gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur , zoals klei, algen, plankton, mineralen, voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën rijk aan omega 3, 6, 9.

De producten zijn dierproefvrij, bevat geen dierlijke producten, is vrij van synthetische parfums, zonder parabenen en draagt de labels Ecocert en Bio. Phyto 5 behandelingen zijn een perfecte match met de werkwijze van Vigores Health. Draag zorg voor jezelf en voel de energie stromen. Word de persoon die je altijd had willen zijn.

Ervaar de weldaad tijdens je behandelingen of pakkingen met Phyto 5. Of geef een cadeaubon om iemand te verwennen. Puur genieten en je krijgt er nog een gezonde drank er bovenop.

 

 

Ontdek je natuurelement 

 

 

 Werkwijze

vigores healthNa je (intake)gesprek kan je genieten van je behandeling of je pakking. Je ervaart bijzondere geuren, kleuren en sensaties op je lichaam. Je wordt bewust van je emoties. Straal van binnen naar buiten, voel terug je energie stromen.

Behandeling is steeds op maat.

Moet je ervaren, moet je ondergaan om er enthousiast over te kunnen zijn. Je sluit met Phyto 5 een vriendschap voor het leven.

 

Aankoop Phyto 5 producten

Gebruik Phyto 5 producten thuis zodat je elke dag kan stralen van binnenuit naar buiten. Je kan alle producten bekomen bij Vigores Health. Liever thuis geleverd? Dat kan, maak gebruik van je code die je verkrijgt bij Vigores Health en ontvang je bestelling de volgende werkdag thuis.

 

Copyright, Vigores Health, 2020