Sta jij in je kracht?


 STA JIJ IN JE KRACHT? 

Heb je de nodige energie om alles uit te voeren? Heb je een stressvolle periode achter de rug? Of zit je nog in zo’n periode? Heb je last van stress, piekeren, angst,… Zaken die je energie aanvreten, ze verslinden je energie. En van je energie is er weinig meer zichtbaar. Je sleurt je van punt A tot punt B. Soms half wetend hoe je in staat was om het te verwezelijken.

Herken je het senario vijf voor twaalf? Je hebt wel altijd een excuus klaar om het uit te stellen. Of je legt de schuld bij iemand anders. Want had jij niet…, dan had ik dat en dat kunnen doen. Geen tijd om aan jezelf te werken. Negeer jij de signalen van je lichaam? Luister je naar jezelf of leef je op automatische piloot? Streef je naar een burn-out? Geloof me daar wil je niet heen.

Het mooie is dat jij, ja, enkel jij dat kan veranderen. Elk moment. Terug staan in je kracht. Laat Vigores Health je middel zijn om terug in je kracht te staan en je pad te volgen.

Ervaar geluk en leer om te gaan met stress. Vigores Health biedt persoonlijke ontwikkeling, lichaamswerk en workshops aan. De slogan van Vigores Health is dan ook stress ombuigen naar energie.

 

Onderneem actie en werkt aan je proces. Ervaar opnieuw de betekenis van gelukkig zijn, hou van jezelf.

Voel terug je eigen kracht, je power, je energie.

 

Vigores Health hanteert zes peilers:

  1. Reconnection: verbinding maken met jezelf, een ander en met je omgeving,
  2. Relaxatie, zoals hoofd-, nek- en schoudermassage, voetreflexologie en                                                         de power behandeling met PHYTO 5,
  3. Teambuilding,
  4. Time management,
  5. Traject: stress ombuigen naar energie,
  6. Workshops.

 

Verschillende formules worden aangeboden naar relaxatie en het terug vinden van je kracht. Voor persoonlijke ontwikkeling, voetreflexologie en workshops komt Vigores Health naar je toe.

 

Warme groet,

Anja

www.vigoreshealth.be

 

Copyright, Vigores Health, 2019