Voetreflexologie


Voetreflexologie               

Wat is voetreflexologie?

Bij voetreflexologie wordt gewerkt op de drukpunten en de reflexzones op de voet. De reflexzones staan in verbinding met alle organen, hormoonklieren en spieren en gewrichten van het lichaam.

 

Waarom kiezen voor voetreflex massage?

In feite is een voetreflex behandeling een unieke methode om het evenwicht van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Door drukpunten en de reflexzones op de voet te stimuleren zal de doorbloeding verbeteren. De organen worden geactiveerd en de zenuwbanen gestimuleerd. Bovendien activeert je met voetreflexologie je natuurlijke genezingsproces en daarbij de energie doorstroming van je lichaam. Met als resultaat een ontspannend gevoel en meer evenwicht in je lichaam en in je emoties.

Je krijgt een persoonsgerichte behandeling die het best bij je past. Vigores Health maakt gebruik van pure, hoogwaardige producten, zodat je nog meer effect hebt en dat ervaar je.

 

Toepassing voetreflex behandeling

 • Relaxatietherapie
 • Bij uitputting, zowel lichamelijk als geestelijk, zoals bij stress en burn-out
 • Bij concentratie gebrek, slaapstoornissen, depressie, nervositeit en verdriet
 • Problemen met bloedsuikerwaarden, cholesterol, voeding, alcohol en nicotine verslaving
 • Last van onzekerheid, angst, zorgen en schuldgevoelens hebben, frustraties voelen, angst aanvallen
 • Bij een te hoge bloeddruk
 • Verhogen van immuniteit
 • Maag en/of de darmen klachten
 • Problemen met migraine
 • Leren leven in het Nu moment, het leren loslaten van het verleden
 • Bij de menopauze

Voor het beste effect boek je best 1 sessie gedurende drie weken, daarna één maal per maand. Regelmaat heeft een beter resultaat. Hou er rekening mee dat een voetreflex behandeling ondersteunend werkt. Opvolging bij arts of specialist blijft noodzakelijk bij ernstige aandoeningen.

 

Formules

*Voetreflex massage: Maak kennis met een diepgaande massage, waar je achter na het gevoel heeft dat je op wolkjes loopt. Een drank wordt je aangeboden na je massage.

55 min. – 55 euro

 

*Voetreflex en met magnesium: Heb je last van krampen bij het slapen, stappen of lopen? Dan heb jij baat bij een voetreflex met magnesium . Ook heel doeltreffend wanneer je veel stress heeft. Want het voelt heel ongemakkelijk aan als de krampen je beperken in je dagelijks leven. Je krijgt er super zachte voeten erboven op.

55 min – 60 euro

*Luxe voetreflex massage: Laat je voeten eens extra verwennen. Je verwenbeurt start met een algenvoetbad. Daarna kan je genieten van het diepgaande effect van de manuele behandeling in combinatie van lichttherapie en de biostimulator van Phyto 5. Je wordt verwend met een gezonde drank.

60 min. – 70 euro

https://fb.com/book/anja.vigoreshealth/

*Metamorfose massage: Een zachte massage op specifieke reflexzones op voeten, handen en hoofd. Je komt in contact met de mogelijkheden die aanwezig zijn. Patronen, verstoringen, blokkeringen worden verwijderd, zodat je kan zijn wie je werkelijk bent. Heel mooi resultaat bij personen die in een veranderingsproces zitten, zoals verandering in de thuissituatie, echtscheiding, problemen op school, werk, ziekte of rouwproces. Meer over Metamorfose massage

55 min. _ 60 euro

Je zet je stress om in een zalig relaxed gevoel. Hierbij kan Vigores Health je helpen. In feite reageert iedereen reageert op de behandeling op zijn eigen, unieke manier. Soms kan er een opflakkering van de klachten optreden voordat deze verminderen of verdwijnen. Dit is heel normaal.

BOEK NU

 

 

Beroepsgeheim is bij elke uitvoering van toepassing, zie algemene voorwaarden. Prijzen vind je bij tarief relaxatie.

 

Wist je dat Partena een terugbetaling voor reflexologie voorziet?

Zo geniet je van een tegemoetkoming tot €60 per persoon per kalenderjaar. Want je krijgt 10 euro per sessie terugbetaald met een maximum van 60 euro per kalenderjaar.

 

Copyright, Vigores Health, 2020