Het effect van het kleur groen


Het effect van het kleur groen

 

De kleur groen heeft een effect op je. Reeds afgevraagd waarom?

Groen is een kleur van veelzijdige toepassingen. Groen is zoals blauw een ontspannende en verzachte kleur die tegelijkertijd energie en kracht uitstraalt. Groen als kleur staat voor helder en kalm effect, is eveneens een vrolijke en evenwichtige kleur. Je wordt er blij van. Reeds ondervonden dat groen een effect heeft op je van onthaasten, van kalmte. Groen is eveneens een vrolijke en evenwichtige kleur. Groen staat eveneens voor groei. Daarnaast stimuleert groen de concentratie.

 

Groen komt het meest voor in de natuur. Daarom dat er velen onder ons zich ontspannen in een groene omgeving. In de lente zie je welke kracht er schuilt in de kleur groen. De schakeringen zijn eindeloos. Een mooie kleurpalet met verschillende tinten, levendig, fris en energie. Door er naar te kijken, kan je gemakkelijker ontspannen. Groen staat ook voor groei. Kijk eens in je tuin of ga eens gaan wandelen in een bos. Het is een levendig kleur, ontspannend werkt en frisheid en energie. Of neem een plant, natuurlijk mogen er meer dan eens te zijn. Eens overwogen voor een zuurstofplant aan te schaffen?

 

Groen is verbonden met de natuur daarom staat groen ook voor gezondheid, bloei en harmonie. Groen verbetert de balans van het hart, de longen en de bloedcirculatie. Het zenuwstelsel wordt gekalmeerd en de ademhaling wordt vertraagd.

 

Copywrite Vigores Health