Wandel Coach

 

Stress ombuigen naar energie

Elke wandeling in de natuur levert  meer op dan wat we zoeken.

John Muir

Wandelen is goed voor je

Wandelcoaching is een krachtige manier van coaching, waarmee de natuur als inspiratie wordt gebruikt. Wie wandelt, ziet zichzelf veranderen.

Je voelt reeds het verschil in het begin van je wandeling. Wandelen geeft je rust, je ervaart de ruimte, de natuur brengt je tot rust. Naar buiten gaan, bewegen en stappen zetten. Wandelcoaching is goed voor je, het helpt. Samen bewegen, praten, met je vraag aan de slag gaan. Het geeft je terug richting en zingeving. 

Weten waar je voor staat, wat je belangrijk vindt, wie je bent. Daar gaat het om. Al die extra’s en overbodigheden te vervangen door energie. Je voelt je goed. Je leven krijgt meer kleur. 

 

Enkele thema’s die aanbod kunnen komen

  1. Hoe ga ik om met stress? Voorkomen is beter dan genezen.
  2. Veerkrachtig omgaan met verschillende situaties
  3. Ontdek wie je bent, je authenticiteit
  4. Levensvragen en loopbaanvragen
  5. Het vinden van een soulmate.

Goed om te weten

Ik werk op een authentieke, energieke en gemotiveerde manier in je job en in je leven te staan.

Oplossingsgericht, warm en gefocust.

Een individuele wandelsessie duurt 2 uur. We spreken af waar we elkaar ontmoeten.

Ik ga op verplaatsing in gans West – Vlaanderen. Wandelcoaching gaat door gans het jaar, tenzij de weersomstandigheden het niet toelaten.

90 minuten – 90€

 

Ik weet nog heel goed hoe ik mijn vraag stelde en hoe Anja vroeg of dat ik wilde de stap zetten. Ik heb stappen gezet en hoe. De vele en positieve reacties die ik kreeg van mijn omgeving nam ik graag in ontvangst. Het is een mooi ervaring die ik iedereen wil aanraden.

Silke

Wandelend in de natuur, aan de slag met natuurelementen. Rust ervaren en stappen zetten. Heel leuke wandenling met een professionele en enthousiaste coach. Heel hartverwarmend. Ben blij dat ik Anja tegenkwam. 

Katrien

Door Anja heb ik geleerd wie ik ben, voor wat ik staat en heb ik mijn zelfvertrouwen terug gevonden. Dat duwtje in de rug had ik nodig. 

Tom