Wie ben ik?


Wie ben ik?

Vigores Health in Veurne is een praktijk voor relaxatie, life coaching (stress, burn-out, loopbaan…) en Phyto 5 kleipakkingen voor meer energie en balans. In de warme en aangename praktijkruimte kun je tot rust komen zonder gestoord te worden van prikkels.

Bij Vigores Health ligt de klemtoon op ontspannen, verbinding met jezelf en je energie terug opladen, bij coaching op verandering. Naast workshops, coaching en loopbaanbegeleiding kun je bij Anja terecht voor verschillende relaxatiebehandelingen: voetreflexologie, massage, kleipakkingen, detox-behandeling of een gezichtsmassage. Vigores Health staat voor een gerichte persoonlijke en intuïtieve aanpak.

Als verpleegkundige is Anja altijd geboeid geweest door de zorgsector en het werken met mensen. Ze groeide door tot hoofdverpleegkundige, maar had toch nog het gevoel dat ze iets miste. “Ik had vroeger zo veel energie en plots niet meer. Ik kreeg last van stress en allerlei symptomen. Een burn-out was het gevolg. Toen ben ik beginnen kijken hoe het anders kan en startte met cursussen binnen relaxatie en verzorging. Ik startte met opleidingen om terug meer energie te krijgen en in balans te komen.

Het persoonlijk traject is uniek en dat is de rode draad bij Vigores Health. Anja werkt energetisch en intuïtief om mensen in hun geheel te behandelen. De vertrouwensrelatie is ook heel belangrijk en daar staat ze ook op. “Ik wil op een intuïtieve manier heel diep gaan tot in de kern, zodat mensen weer kunnen groeien. En dat kan zijn d.m.v. behandelingen, reflexologie, coaching, communicatie en verbinding.

Vigor (= energie) betekent gedrevenheid en in je kracht komen. En Es is een boom die zegt van ik sta er. Dat is mijn doel, mensen weer zichzelf laten zijn en in hun kracht laten staan. Een stukje geluk toevoegen zodat ze zich goed voelen in hun vel”, vertrouwt Anja mij gepassioneerd toe.

 

Interview door Ineke Weyhaeghe

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *