Power

 

Stress ombuigen naar energie

Je weet wie je bent en voor wat je staat is het mooiste cadeau die je jezelf kan geven.  Tijdens de workshops krijg je heel snel inzichten wat voor jouw het meeste aanspreekt.

Je weet na de Persoonlijke Kracht test wat jouw unieke kracht is. Met de inzichten weet je welk pad je het best volgt. Je voelt terug vitaal omdat je deze keer het juiste pad volgt.

De Persoonlijke Kracht Test meet op 4 niveaus
1. Jouw Verlangen
2. Jouw Powertype
3. Jouw Blauwdruk
4. Jouw Impact

De Persoonlijke Kracht Methodiek meet, versterkt en maakt je Persoonlijke Kracht zichtbaar. Daardoor word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd en kun je meer bereiken en betekenen.  

Sta in je kracht en ervaar een wereld van verschil.

Locatie: in de praktijk of op verplaatsing

Anja Plets

Maak kennis met de Persoonlijke Kracht Methodiek 

Wil jij gehoord, gezien en gewaardeerd voelen? Voel je goed in je vel en weet hoe jouw geluk en succes elke dag kan inzetten. 

Een workshop om je Persoonlijke leiderschap zichtbaar te maken.

Met thema’s: De eerste indruk, Kleuren van het hart en Innerlijke kracht. 

Zodat jij wordt gehoord, gewaardeerd en je sleutel vind om terug in je kracht te staan. Als jij in je kracht staat, wordt je opgemerkt. Je straalt en alles verloopt goed. Je kan steeds in cirkels blijven ronddraaien of je ga staan in je kracht door je kracht te kennen voor wat je staat.

De workshop met onder ander het Imago Spel van 90 minuten kan je online of op een locatie volgen. Super leuk om te doen. Je krijgt inzichten om meer in je kracht te staan. Volg de facebookpagina van Vigores Health en mis geen enkele workshop.

90 minuten – 35€/persoon

 

Ken je verlangen, jouw Powertype, jouw blauwdruk

Kies jij ook voor kwaliteit van leven met behoud van enerige en vitaliteit? De Persoonlijke Kracht Methodiek legt de nadruk op wat er is. Met een positieve waardering voor jouw kracht en talenten.

Je start met jouw unieke, online test om je Persoonlijke Kracht te meten. Je Persoonlijk Kracht rapport wordt opgemaakt.

In de workshop gaan we aan de slag met de Persoonlijke Kracht rapport. Ontdek en omarm je verlangen en jouw Powertype, je grootste kracht. Je vind je sleutel voor succes en geluk. Het is een echte transformatie omdat jij je waarden en je drijfveren kent en deze in je dagelijks leven kan toepassen.

Wil je helemaal voor gaan? Kies voor een Power coaching sessie of volg de workshop Blauwdruk om nog meer inzichten te krijgen, waar je je vier grootste krachten ontdekt. Word de persoon wie je echt bent. Of volg de workshop Communicatie.

Maximum 10 personen per workshop, zodat er ruimte en gelegenheid is voor elke deelnemer. Word aangeboden aan teams.

Meer info verkrijg je wanneer je bent ingeschreven voor de workshop.